De sport fysiotherapeut van Fysiosportive behandeld sport gerelateerde aandoeningen in verschillende leeftijdscategorieën met enkelvoudige, meervoudige of complexe gezondheidsproblematiek.

De fysiotherapeut richt zich daarbij op het dagelijks functioneren van de sportende patiënt in een biopsychosociale context en in het bijzonder de sportparticipatie.

Daarbij draagt de sportfysiotherapeut bij aan het geheel van activiteiten dat nodig is om de onderliggende oorzaak van de problematiek gunstig te beïnvloeden en er voor te zorgen dat de sporter in de best mogelijke fysieke, psychische en sociale conditie verkeert. Dit alles is er op gericht om de sporter op het gewenste en hoogst mogelijke niveau van sportuitoefening terug te laten keren, of te laten functioneren.

Alle lokaties van Fysiosportive bieden uitstekende mogelijkheden om diverse sportvormen te trainen, vanwege de ruimte binnen de sportscholen waarin de praktijken gevestigd zijn.

Tevens kunnen er ook functionele trainingsvormen gekozen worden, buiten, of in overleg op de lokatie waar de sport beoefend wordt. Neem contact op met een van de vestigingen en maak een afspraak voor een intake om de mogelijkheden te bespreken.