Home

Fysiosportive

Fysiosportive staat voor een jonge en energieke aanpak waar herstel centraal staat. Wij zijn een fysiotherapie-organisatie die actief is binnen de regio Amsterdam en Utrecht. De zes praktijken zijn allen gevestigd binnen de muren van een sportschool en bieden daarom uitstekende oefen- en revalidatie/trainingsmogelijkheden.

Wij staan voor een moderne, actieve manier van behandelen, waarbij de hulpvraag van de patiënt centraal staat.

——

Fysiosportive is a physiotherapy organisation which operates in Amsterdam and Utrecht. All six practices offer excellent rehabilitation training facilities as they are all situated in a gym.

Muscle recovery, tissue regeneration, stress management, flexibility, improved circulation and relaxation. These are some of the benefits of physiotherapy. Our physiotherapists provide custom-tailored treatment to specific problem areas.

Onze locaties

Al onze therapeuten werken vanuit een centraal gelegen sportschool bij u in de buurt. Op die manier kan er goed gebruik gemaakt worden van alle middelen die u helpen bij een sneller herstel. Momenteel zijn wij in 6 verschillende locaties rondom Amsterdam en Utrecht te vinden. Er is altijd plek voor nieuwe patiënten.

Locatie
Diemen (Centrum)

020-6994670

Bekijk deze locatie

Locatie
Campus (Diemen)

020-5618013

campus@fysiosportive.nl

Bekijk deze locatie

Locatie Diemen2basic-Centrum

06 39 222 123

diemen2basic@fysiosportive.nl

Bekijk deze locatie

Locatie
Utrecht

030-2312127

utrecht@fysiosportive.nl

Bekijk deze locatie

Locatie
Uithof

030-2312127

uithof@fysiosportive.nl

Bekijk deze locatie

Locatie
Singel

06-15861546

singel@fysiosportive.nl

Bekijk deze locatie

We werken samen met u aan een goed herstel. Of u klachten heeft via werk, een ongeluk of anders; wij hebben altijd een behandelplan op maat.

Aangesloten bij Nederlandse zorgverzekeringen

Fysiosportive is aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeringen waardoor u nooit zorgen hoeft te maken over declaraties, wanneer u hiervoor bent verzekerd. Wij declareren direct aan uw zorgverzekering. Ook fijn, u hoeft geen verwijsbriefje van de dokter te hebben, om bij ons een behandeling te krijgen. U kunt direct contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Wacht niet langer en start uw herstel

Wij helpen graag bij een snel en pijnloos proces voor betere levenskwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *